World of Industry, Technology and Science

24 -27 september | Jaarbeurs Utrecht

World of Industry, Technology and Science

Onze hoogtepunten op de WoTS 2024

u-OS - Flexibel besturingssysteem van Weidmüller

  • Alle hardware, elke software, elke cloud - Met ons nieuwe open en flexibele besturingssysteem u-OS.
  • Haal het meeste uit je gegevens - Wij nemen je mee "Van gegevens naar waarde" en tonen je eenvoudige weg naar Industrial IoT en automatisering.
  • Ready-to-Robot! - Breng je bedradingsprocessen naar een hoger niveau met onze innovatieve SNAP IN-aansluittechnologie. Installatie en onderhoud sneller dan ooit met het origineel!

Weidmüller Seminars i.s.m partners

IIoT, het einde of juist het begin van je problemen?

IIoT lijkt wel de oplossing om data uit je productieproces slimmer te gebruiken. Maar is dat wel zo? En hoe zit het eigenlijk met Nis2?

Klaas Wijbenga en Jeroen Wijnands nemen je mee door de uitdagingen die de toepassingen van IIoT met zich mee brengen en helpen je op weg om deze op te lossen met de know-how en producten van Weidmüller en Orange Cyber Defense.

24 september | 11.45 - 12.10 | Faraday Seminarzaal in World of Electronics (hal 9)

Next level procesautomatisering in de paneelbouw

Het automatiseren en robotiseren van processen binnen de technische bedrijvensector is verder ontwikkeld dan ooit tevoren. Door het hedendaagse personeelstekort was de behoefte aan automatisering ook nog nooit zo groot. Met een innovatief machinepark, waaronder een volautomatische Railassember van Weidmüller, weet GTV Nederland als eerste bedrijf in de Benelux het proces tot een next level te automatiseren. Dit realiseert in zowel een hogere precisie als een 60% snellere productie. In de seminar nemen we je mee in de details van ons automatiseringsproces.

24 september | 12.00 - 12.25 | Feringa Seminarzaal World of Industry (hal 11)

De efficiëntie van waterstofproductie verhogen

Stack condition monitoring systemen dragen bij aan de efficiëntie van de groene waterstofproductie.

Ook deze technologie maakt ontwikkeling door. Traditioneel is ons Stack Condition Monitoring-systeem een betrouwbare bewaking van vijf kritieke stackparameters: Single Cell Voltages, totale stroom en spanning, temperatuur, compressie op schijfveren en trillingsdetectie rond de stack. Deze gegevens helpen de fabrikant en de operator om hun installatie efficiënt te laten draaien en informeren ook over mogelijke storingen in de stack, zoals celdegradatie, gas cross-over, lekken of afdichtingsproblemen en stack compressie. Door gebruik te maken van Automated machine learning software kan in geval van een anomalie het systeem worden afgeschakeld waardoor de veiligheid gewaarborgd is. Stack Condition Monitoring-systeem is uiteindelijk de sleutel tot het hele spectrum van stackmanagement. Het verzamelt niet alleen gegevens; Het verwerkt en reageert uitgebreid op kritieke stackinformatie. Of er gegevens naar de cloud moeten, of deze wil integreren met het SCADA-systeem of lokale besturing wilt creëren, met de moderne techniek is dit eenvoudig te realiseren.

25 september | 14.00-14.25 | Thomson Seminarzaal in World of Industry (hal 8)

Van Sensordata naar Smartdata

In deze sessie neemt Wiek Wijnands van Weidmüller-partner Kensan je mee in hoe je met Industrial Analytics & Machine Learning in de volle breedte Predictive Maintenance kan toevoegen aan Asset Management. Machine Learning maakt het daarbij mogelijk om preciezer en eerder ‘anomalies’ te detecteren, zelfs zonder voorafgaande probleemstelling. Hierdoor komen ook onbekende (omgevings-)factoren aan het licht die invloed hebben op de proces- of productkwaliteit. Vaak is er zelfs al heel veel mogelijk met bestaande data! Kensan is specialist op het gebied van Asset Management en Smart Industry en heeft op basis van Weidmüller AutoML de Asset Health Monitor ontwikkeld. Het intuïtieve dashboard van deze Asset Health Monitor geeft real-time inzicht in de conditie (health) van assets, maar ook hun ‘Mana’ en ‘Stamina’. Onmisbare, ‘smart data’ als fundering voor innovatieve en Operational Excellence!

27 september | 11.30 - 11.55 | Feringa Seminarzaal World of Industry (hal 11)

We kijken ernaar uit je te zien!